A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Némaság

Hozzászólás


Mostanában nem volt sok blogbejegyzés, amit teljes joggal tettetek szóvá többen is. Van időszak, amikor a figyelem annyira befelé irányul, hogy semmi nem jön kifelé, mint az utóbbi hetekben nálam is. Lehet a csillagok állására fogni, vagy bármi másra. A jóga kísérletezést jelent, saját magunkon. Néha a várt eredmény születik, néha valami egészen más, meglepő eredmény.
AZ biztos hogy amikor odabent megmozdulnak az energiák, kell némi idő, amíg a hullámok megjelennek a külvilágban is, de minden belül dől el – már korábban. Esetemben egy 16 éves kör fejezi be a pályáját, hogy egy új kezdődjön el, ami több egyidejű változással jár együtt, kihatással az élet minden szintjére. A legfontosabb dolog ami mindenkit érint, a Központ költözése. Több hely is kilátásban van, de még nem dőlt el hogy hová megyünk. Természetesen én is türelmetlenül várom. Az biztos, hogy az új helynek nagyobbnak kell lennie, hogy többen is kényelmesen elférjünk. Szóval lehet drukkolni, meg pozitív hullámokat küldeni, hogy januárig elrendeződjön a dolog 🙂 (és nem utolsósorban köszönöm az eddigi segítségeket is!)

A Rádayban holnap, azaz dec.15. kedd este lesz az utolsó jógaóra az évben, ezen kívül még egy lesz jövő hétfőn, azaz 21-én a Megálló-ban a Szigony utcában 18 órakor. Mindenkit szeretettel várok mindkét alkalommal!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s