A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

S.O.S. központ

Hozzászólás

Szeretném megosztani Veletek ezt a dolgot, hátha a sors kifürkészhetetlen útjain eljut valaki olyan elé, akinek esetleg módjában áll tenni valamit az ügy érdekében. A probléma amivel a Központ küzd, kettős. Egyrészről nem akarjuk az árakat az egekbe emelni, mert a jóga mindenkié, és nem szeretnénk hogy akár egyetlen ember is azért ne tudjon jógát tanulni, mert nem engedheti meg magának. Ebben a dologban egységesek a tanárok, amikor demokratikusan feltettem a kérdést, senki nem szavazott az árak emelésére. Ebből következik a második probléma.
Van egy 230 nm-es stúdiónak való üzlethelyiségünk a IX. Páva utcában, amit évek óta szeretnénk megnyitni, de a válság miatt a bankok nem hajlandóak hitelt adni, kb. 10-15 millió Ft lenne szükséges a hely felújításához. Tonnányi papírt kértek már különböző bankok, üzleti terveket, stb stb, értékbecsléseket mindegyik egyenként, amit ők készíttetnek el arany-árban, ami után sajnálkozva szétárt karokkal közölték hogy nem elég a biztosíték, ezért végtelen sajnálatukra nem tudnak hitelt adni.
Ha van valakinek ötlete a helyzet megoldására, vagy fölös 10-15 milliója, szóljon nyugodtan!
Pillanatnyilag bérelt helyiségben üzemelünk, de a bérleti díj/rezsi plusz a többi havi költség olyan magas, hogy a tanárok gyakorlatilag ingyen dolgoznak, félig idealizmusból, félig pedig abban a reményben, hogy talán csoda történik, és egyszer lesz egy saját helyünk, ahol megfizethető árak mellett is érdemes lesz tanítani.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s