A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Nagyon érett

Hozzászólás

már egy új bejegyzés, mert mostanában egyszerűen nem volt 10 percem, amikor nyugiban, összeszedett fejjel tudtam volna írni.
Az apropó: Fruzsi új stúdiója a Mimóza utcában 🙂
Minden olyan hirtelen történt, szinte sorsszerűen: Fruzsi kapott egy ajánlatot egy kiadó épületről, ami a Városligetnél egy villaépület alsó szintje, kerttel körülvéve. Megnéztük, tetszett, Fruzsi kibérelte stúdió céljára, és nem utolsó sorban lakni. Megalkudni, kifesteni, reklámozni, stb. nagyon rövid idő maradt csak a Nyílt Napig, amikor az első órák is lesznek, szeptember 26. vasárnap reggel 10 órától. Mellékelem a programot:


Kiemelném a Thai masszázst, amit ki lehet majd próbálni, és amiből még az ősszel tanfolyamot is indítunk, amire lehet jelentkezni. A Thai masszázsról sokan tudják, hogy egyfajta ‘passzív jóga’, ugyanazokkal a meridiánokkal és energiával dolgozik, amelyen a hatha jóga is alapul. Október elejétől a Központban és a Flow-ban is állandó masszázs-lehetőség nyílik, kivételes ár/színvonal arányban, összehasonlítva a plázás futószalag-masszázs helyekkel, kifejezetten a terápiás jellegű, személyre szabott kezeléseket célozzuk. A Thai mellett a Kranioszakrális terápiát is ki lehet majd próbálni a nyílt napon. Mindenkit szeretettel várunk, illetve hívjátok el azokat az ismerőseiteket is, akik még nem jógáznak, vagy mozgáshiányos életmódot folytatnak, vagy fáj a testük vagy a lelkük… 🙂
És egy kis ráadás: Yogin jógaruha vásár, új kollekcióval!

(PS. yogaflow.hu-n a weboldal sajnos még nem él, amíg a domain-t be nem jegyzik, 1-2 hét)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s