A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Fight & yoga

Hozzászólás

Edzés szempontból nem indul éppen lazsálással az év! A múlt héten sikerült kicsit kimozgatni a rozsdát a tagjaimból a megszokott jógázáson kívül is. Csütörtökön reggel kung-fu gyakorlással indult a nap. Érdekes hogy tér vissza a harcos attitűd a jóga mellé. Gauranga mostanában a jóga mellett a Thai-boxban is jeleskedik, és végre sikerült Balázzsal is összehozni egy közös gyakorlást tegnap. A vasárnap reggeli közös Mysore Ashtanga gyakorlás jól megágyazott a délutáni edzéshez, olyan meleg volt hál’Istennek, hogy azóta iszom megállás nélkül literszámra, rég izzadtam ennyit jógázástól 🙂
Kicsit elvonatkoztatva: nagyon becsülöm, ha pl. egy jógaoktató elmegy és kipróbálja magát egy másik stílusban is. Ha mindig csak otthon, a saját házunk táján tevékenykedünk, idővel a kihívás nagysága csökken, könnyen megszokjuk a rutint. Ellenben ha az ember más helyen/más stílusban is kipróbálja magát, olyan élmények és inspirációk érik, amelyek a megszokott gyakorlás során is jól kamatoztathatóak.
A mai HardCore órán is növekvő létszámban, öten gyűrtük a gyakorlatokat, és még ez sem elég, megyek még egy esti kung-fu edzésre.
Kedvcsinálóként néhány videó. Ha valakit érdekel a kung-fu tanulása, nyugodtan hívjon, segítek elindulni.

Egy jó kis mozi, érdemes megnézni:

És ugyanez igaziban:

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s