A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Rock & Roll

Hozzászólás

Több hét után sikerült végre eljutnom masszázsra. Két hete egy csakrászanával sikerült meghúzni a nyakamat, és azóta szép lassan befeszült az egész hátam, úgy, hogy a jógázástól sem lett jobb. Eljött tehát a beavatkozás ideje 🙂
Parászka Gábor barátom Thai és Cranioszakrális kezeléseit már sokan ismerik, és ők tudják miről beszélek, amikor arra gondolok hogy szétszed és összerak, mint egy legó-építményt, apró pici darabokra, olyan figyelemmel és érzéssel, hogy közben elcsodálkozom rajta: honnan érzi hogy ezt így kell csinálni?
Ez alkalommal egy új technikával szervizelt meg, az osteopathia és a thai masszázs keverékével, amely finom kimozgatásokkal és rázogatásokkal kombinált thai masszázs. A kezelés végére mintha új nyakat és gerincet kaptam volna. Fontos, hogy ha húzódás vagy sérülés ér, akkor ne várjunk ölbe tett kézzel amíg elmúlik, hanem masszázzsal, gyógyfürdővel, minden fellelhető módszerrel segítsük a szervezet öngyógyító mechanizmusait, hogy ki tudják fejteni a maximális hatásukat.

Gábor nem csak masszázzsal vár mindenkit, hanem YIN jógaórákkal is a Központban, amely egy passzívabb és nagyon hatásos lazító-nyújtó módszer még a kötöttebb alkatúak számára is. Mindezek mellett még ma van a születésnapja is, úgyhogy Isten éltesse sokáig!!!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s