A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Jógázik az ország!

Hozzászólás

Egy új és nagyszerű kezdeményezésre szeretném felhívni a figyelmet, egyben támogatást kérni a helyi szervezésben, minden településen, önkormányzatokban, művelődési- és közösségi házakban, iskolákban!

Miért?
Magyarországon 10 millió emberből körülbelül 20 ezer jógázik rendszeresen, és általában véve is túl kevés ember végez rendszeres testmozgást. A jóga a közhiedelemmel ellentétben nem egy misztikus vallási gyakorlat, hanem egy több ezer éve fejlődő, tudományos alaposságú önfejlesztő rendszer, amely megelőzi, illetve gyógyítja a mozgásszervi-, keringési-, és anyagcserét érintő betegségek többségét. A testi egészség mellett javítja a kedélyállapotot is, segítséget jelent a depresszió, álmatlanság, és minden neurotikus probléma esetén is.

Hogyan?
A felsorolt eredmények eléréséhez elég akár 15-20 percnyi napi szintű rendszeres gyakorlás. A jógázáshoz nem kell semmilyen drága segédeszköz, csak egy jógaszőnyeg, de megteszi egy akár egy polifoam is. Nem szükséges minden gyakorlás alkalmával oktató jelenléte sem, vagy a jógastúdióba menni, elég egy nyugodt sarok a lakásban, de még jobb a szabad ég alatt.

Mit?
A kb. másfél órás önálló gyakorlatsor elsajátítása meglepően gyorsan, egy kétszer 4 órás tanfolyam keretei között történik, általában hétvégi napon, amikor mindenki ráér. A résztvevők megtanulják a jóga elméleti alapjait és az Ashtanga Jóga első sorozatát, amely megtisztítja a testet és a tudatot a felhalmozott szennyeződésektől. A tanfolyam 12 éves kortól mindenki számára nyitva áll, korra, kondícióra és egészségi állapotra való tekintet nélkül.

Mennyiért?
Manapság ez sem mindegy, hiszen az egészség mindenkinek egyformán kincs, ezért igyekszünk mindenki számára elérhető árat tartani. A jógatanfolyam ára 9000 Ft/fő (minimum 10 résztvevő esetén), nyugdíjasoknak és diákoknak 30% kedvezménnyel. A tanfolyam mellé ajándékba jár egy egészségszint felmérés is, amely egy sor jövőbeli egészségügyi problémát előzhet meg!

Mottó: Ne várj másra, légy önmagad Tanítója! 🙂

További információért hívjatok: 70/365 0815 Pórffy Csaba, vagy email: info@akozpont.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s