A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Itthoni hírek

Hozzászólás


Amíg Berlinben zajlott a Thai masszázs kurzus, addig itthon sem állt meg az élet. A legtöbb órámat Fruzsi tartotta meg, amelyeken mindenki nagyon elégedett volt, rengeteg dícsértetet hallok a résztvevőktől. Mindemellett még karma-jógára is jutott ideje Fruzsinak, teljesen kitakarította a központot, tisztává varázsolta az udvart és nagyon jó energiákat hagyott hátra, amit érezni is lehetett a hétfői órán, köszönöm mindenki nevében!
“a yogi leaves a place a little bit nicer, then it was” (David Swenson)

Egyéb hírek:
1. A berlini masszázs-tanfolyamon fellelkesülve támadt az ötlet, hogy szervezzünk egy kurzust kifejezetten jóga-oktatók számára, amelynek fő témája az energiavonalak és az lenne, hogy hogyan és miként érintsünk meg egy másik embert óra közben, masszázskor. Akit érdekelne egy ilyen kurus, az jelezze emailban! (info@akozpont.hu) A kurzus Bali vezetésével történik majd, és mindenki rengeteg hasznos ismerettel fog gazdagodni.

2. Tervezünk egy tavaszi Egészségnapot jógaórákkal, kezelésekkel, masszázzsal, egyéb finomságokkal valamelyik szombaton. Aki szívesen részt venne akár valamilyen kezeléssel (masszázs, reiki, kineziológia, bármi), az legyen szíves jelezze emailben, vagy hívhat is: 70/365 0815. A rendezvény nem lesz teljesen ingyenes, (részben igen) de nagyon baráti áron tartjuk majd. Részletek hamarosan.

3. Flóra is visszatért Thaiföldről, és jövő szerdától folytatódnak az órái.

ps. itt a tavasz 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s