A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

A jövő év egyik nagy eseménye: YOGIN ELVONULÁS 2012!!!

Hozzászólás

“If you don’t see God in All, you don’t see God at all” YB

Időpont: Február 17-18-19. (Péntek, Szombat, Vasárnap)
Helyszín: Szigetszentmárton


Az elvonulás díszvendége 2 fantasztikus workshop erejéig: CAMERON SHAYNE, a Budokon Akadémia alapítója. Fél Hollywood jóga, meditáció és Martial Arts tanara volt éveken át, ma már Floridában él és rengeteget utazik, tanít. Munkásságának esszenciája: “A mozgásunk befolyásolja a gondolatainkat. A gondolkodásunk befolyásolja az életünket. Az életünk befolyásolja a világot, amit építünk. Ezért a mozgásunk mindig, mindenkor hatással van arra ahogyan éljük az életünket.” Cameron Shayne.

A soron következő Yogin Elvonulás szerves része Cameron, de rajta kivül sok érdekfeszítő, különleges élményben lesz részed ha újra velünk tartasz. Először tartunk White Tantric Yoga-t, ami mindenképpen egyedülálló Magyarországon. Gyógyító erejéről és működési elvéről lesz értelmező előadás/workshop, tartja Bir Akal Kaur a Kundalini Yoga East NYC és Yogi Bhajan jóvoltából.

Ezenkivül lesz egyedülálló ASHTANGA FLOW óra, amelyet Pórffy Csaba és Tengerdy Ágnes (Bir Akal) együtt tartanak különleges zenére, ILYEN MEG NEM VOLT! Bemutatják a női és férfi aspektus harmonikus kiegyenlítődését, megjelenését az emberi kapcsolatokban és rámutatnak hol lehetnek saját gyenge pontjaid, hogyan célszerű élned ezen életed férfi vagy nő inkarnációját. A YIN YOGA sem marad ki a repertoárból. Górcső alá kerül a NEGATÍV ELME, a POZITÍV ELME es a NEUTRÁLIS ELME. KUNDALINI órak és SADHANAK hatják at a 3 napot. “BHAJANIZMUSOK” valamint fontos tudnivalók a 10 TESTÜNKRŐL. Újabb MANTRAK másznak majd a fülünkbe és étertestünkbe. A WHITE TANTRIC YOGA által Ínyenc meditaciók birtokába jutsz, melyeket alkalmazva helyre hozhatod az idegrendszer es a test gyengüléseit. Minden nap lélegzünk, erős PRANAYAMA gyakorlatok kerülnek spirituális tányerunkra. Yogatoto es nyeremények, elmaradhatatlan…!

Szállás: A Mártoni Tábor házaiban, fűtes van! Radiátorok és hordozható elemek tartanak majd melegen éjszaka, valamint a napközben intenzíven elkövetett Pranayama.

Jóga: A tábor területén tartunk elméletet. Iskolában a tornateremben gyakorlást. Fűtés itt is van, most hosszabb ideig a miénk a tornaterem, igy módunkban áll oltárt emelni, dekorálni, otthonosabba tenni a jógazas kiegészíteseként. Sokan leszünk, így mindenkinek lesz helye és dolgozhat a 8.csakráján, az aurán.

Étkezés: Napi 2x, ahogyan eddig is, kivéve pénteken. Vegetáriánus, 2 fogásos, leves és tejmentes főetel. Fele a panziban fog fogyasztani, fele társaság a tábor területén, hogy elférjünk. Teázás továbbra is megy, még olajozottabban napi 3x. A teák Yogi teák, zöld, fehér, bio, organikus, vörös, chai.

Masszázs: ujjászületés, regeneralódás, Thai, Reflexológia, Ma-Uri, Kranioszakrális. Teljes ellátás a test, lelek és elme izlelőbimbóinak egyaránt.

Kezdés: Pénteken 12 órakor
Zaróra: Vasárnap 18.30 órakor

Részvételi díj: 3 nap, ellátással, workshopokkal (Cameron Shayne is), szállással: 37.000 Forint.
Amennyiben December 31-ig befizeted, akkor csupán: 33.000 Forint a végösszeg.

Yogin: az elvonulás alatt lesz Yogin butik, ahol a legújabb 2012-es kollekcióból válogathatsz jógaruhát valamint meditációs zenéket, mantrákat.
Amit hoznod kell: pokróc, takaró, ülőpárna, jógamatrac, kulacs vagy termosz, vizespalack, törölköző, nyitott szív, változni akarás, fehér póló, pulóver a fehér tantrikus jógához.
Amit hagyj otthon: konvenciók, a múlt, elvárások

Erdeklődni:
kérdések, speciális kívansagok: tengerdyogi@gmail.com
Bankszámlaszám: Budapest Bank: 10103056-26962200-01000008, Tengerdy Károlyne részére, kérlek ÍRD RÁ A NEVED, illetve a résztvevőket is akinek utalsz!

Ha mar eljutottal oda, hogy nem kérdés számodra a lélek test létezése, csupán egy döntés választ el, hogy tápláld is. A választás joga a TIÉD.
“Maradj a realitás talaján és készülj fel a Csodára” YB

Szeretettel Várunk Mindenkit, Sat Nam, Bir Akal Kaur (Tengerdy Agnes), Csabi

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s