A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Cameron Shayne Workshop 2012

Hozzászólás

A 2012-es első Yogin elvonulás díszvendége 2 fantasztikus workshop erejéig: CAMERON SHAYNE, a Budokon Akadémia alapítója. Fél Hollywood jóga, meditáció és Martial Arts tanara volt éveken át, ma már Floridában él és rengeteget utazik, tanít. Munkásságának esszenciája: “A mozgásunk befolyásolja a gondolatainkat. A gondolkodásunk befolyásolja az életünket. Az életünk befolyásolja a világot, amit építünk. Ezért a mozgásunk mindig, mindenkor hatással van arra ahogyan éljük az életünket.” Cameron Shayne.

Workshop I. – 2012. Február 18. Szombat 4-6.30 – BUDOKON YOGA FLOW
Kancho(Mester) Cameron Shayne különleges hajlékonyságra es mobilitásra törekvő “flow”-ja megtöri a Hatha Yogárol kialakult hagyományos elképzeléseket. A közismert jóga ászanákat keveri Martial Arts gyakorlatokkal arra törekedve, hogy túlhaladj a konvencionális ideológiákon és egy sokkal egyedibb, belülről jövő kifejeződését éld meg a mozgásnak. Ez a jógastílus felfedezi a spirális potenciálját a pózoknak, kiaknázza képességed és erőd, miközben a jógamatracot egy körkörös alapnak tekinti a kreatív erő végtelen megnyilvánulására. Minden szintű gyakorlót szeretettel várunk, nem szükséges magasfokú előképzettség csak némi alapfokú ászana ismeret. Workshop részvételi díja: 11.000 Forint

Workshop II. – 2012 Február 19. Vasárnap 3-5.30 – FLOATING AND INVERTING
Ha szeretsz fordított ászanákkal játszani vagy szeretnéd megtanulni őket, akkor ez a workshop “elveszi majd az eszed” és a félelmedet is! Ha megtanulnád vagy tökéletesítenéd a kézenállásod, egyensúlyozó vagy lebegő gyakorlatokat, akkor ez a 2 óra majd segít felfedezni az invertálás mechanizmusait. Tanuld meg a “lebegés” tudományát a jelen idők egyik legnagyobb mesterétől. Minden szintű jógázót szeretettel várunk, aki fél a fordított testhelyzettől jöjjön megszabadulni a “mumustol”. Workshop részveteli díja: 11.000 Forint.

Mindkét workshop együttesen 20.000 Forint
, December 31-ig átutalással fizetve: 19.000 Forint.
A létszám limitalt, minél előbb jelezd részvételi szándékod: tengerdyogi@gmail.com

Kedvcsinálónak:

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s