A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Amit nem érdemes kihagyni – Jógahétvége aug. 18-20.

Hozzászólás

Augusztus 20-át jobb’ szeretem Budapesten kívül tölteni, a nagy tülekedés és nyüzsgés helyett szívesebben nézem a tűzijátékot a Balaton partjáról, nyugiba, laziba. Kapóra jött a lehetőség, hogy a Monsoon-os csapat jóvoltából elhúzhassunk a városból 3 napra Balatonkenesére, ahol 3 napig medencés házban lazulhatunk a kertben. A rövid elvonulás fő témája a Kapcsolódás, egyénileg a légzésen keresztül, párosan és csoportosan pedig az érintésen keresztül fogunk tapasztalatot gyűjteni és elmélyíteni az egységélményt, amit a Jóga szó jelent.

Gyakorlás reggel és este lesz, napközben strandolás, héderelés és masszázs. Velünk lesz végig Gábor és Zsuzsi, akik Thai-masszázzsal és Kranioszakrális kezelésekkel kényeztetnek majd, és tanulunk tőlük Instant Masszázsfogásokat Otthonra is.

Lesz még közös mantraéneklés a tábortűznél, közösen főzések bográcsban, tibeti hangtálas meditáció, Acro jóga gyakorlás, Kundaliní jóga közös gyakorlás, Ashtanga, Budokon, és egy meglepetés jóga-Workshop, és rengeteg masszázs, nevetés. Reggel asram-hangulatban kezdünk, korai ébresztővel és meditációval a reggeli gyakorlás előtt!

Az árról annyit, hogy a 3 nap mindennel együtt sem kerül többe, mint amennyit otthon elköltenél a három nap alatt, inkább egy közös bulizásnak szánjuk ezt a hétvégét. A részletes programot kérésre átküldöm emailben. A helyek száma limitált (max. 20 fő). jelentkezni lehet előleggel július 15-ig nálam (70/365 1815), vagy a Monsoon-ban. A jógaórákat csekélységem és Zsuzsi vezeti, a masszázsolást pedig Gábor és (a másik) Zsuzsi 🙂

Itt egy kis

, ilyeneket mi is csinálunk majd a medence partján 😉

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s