A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Monsoon Jógatábor Balatonkenesén aug.18-20.

Hozzászólás


Megtisztelő volt a felkérés a Monsoon jógastúdió nyári jógatáborának vezetésére. A három napos rövid ‘elvonulás’ alatt igyekezni fogunk a jóga szélesebb palettájából összeállítani a menüt. A tábor fő vonulata a ‘kapcsolódás’ lesz. Ennek jegyében lesz velünk Gábor és Zsuzsi, akik bevezetnek az aktívabb és passzívabb masszázstechnikák világába, így lehetőségünk lesz egymáson kipróbálni és gyakorolni a fogásokat. (thai jóga-masszázs és kranioszakrális biodinamika várható, Gábor és Zsuzsi természetesen teljes kezelésekkel is vár mindenkit a tábor ideje alatt). Az ottalvós helyek ugyan már beteltek, de minden napra mindenkit szeretettel várunk beugrónak. A program minden nap reggel 6-kor fog kezdődni meditációval, utána intenzív jóga gyakorlás lesz, reggeli (jógi teával, zabkásával,gyümölcsökkel). A délutáni gyakorlásig szabad program (masszázs, strandolás, pihenés), délután, kora este ismét könnyebb jóga gyakorlás, Kundalíni gyakorlás.

Ízelítő a jógás programból:
– Kundalíni jóga meglepetés Kriya Bir Akal Kaur (Tengerdy Ági) jóvoltából
– Ashtanga jóga 1-2. sorozat
– Budokon Jóga
– Tibeti hangtálas meditáció
– egyéb meglepetés gyakorlatok

Ami biztos, hogy a három nap alatt csúcsra járatjuk magunkat, mindenki igyekezzen pihenten érkezni, mert az utolsó csepp erőre és koncentrációra is szükség lesz! Találkozunk Balatonkenesén!
Aki szeretne csatlakozni a gyakorláshoz/masszázsra egy vagy két napra, legyen szíves előre jelezze a 20 484 0903-as számon, vagy nálam 70 365 0815!
SatNam!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s