A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Akkor a legboldogabb a szülő… :)

Hozzászólás

Amikor a gyereke sikeres. Most ismét boldog lehetek, mivel 2 újabb ‘tanítványom’ kezd el tanítani, ráadásul a Központ-ban egyúttal új óratípust is üdvözölhetünk a ‘BodyArt’ személyében! Személyesen csak egy tapasztalatom van a BodyArt-tal, egyetlen órán vettem részt életemben, szép volt, jó volt, el is fáradtam a végére, vagyis ez a mixelt stílus nagyon is előnyös lehet a ‘szék által deformált’ testű nyugati életmódot folytató ember, azaz mindannyiunk számára.

Szuper érzés figyelni, ahogy a jógaórákon hónapról hónapra figyeled a tanítványok mozgását, ahogy változik a testalkatuk, a mozgáskultúrájuk, és nő a bátorságuk is, egyre nehezebb gyakorlatokat próbálnak ki és visznek sikerre, egyre jobban a központjukból mozognak, középre kerülnek. Minden tanítványnak kötelessége tovább is adni amit megtanult, így a boldogságom kétszeres most 🙂

Tehát Zoli és Évi BodyArt óráinak időpontjai: hétfő 20h, és szerda 20.30! információt az órákról tőlük kaphattok, a telefonszámok megtalálhatók a Központ weboldalán. Az órák természetesen szintén látogathatók AYCM-kártyával, akárcsak az Ashtanga órák!

Ma este az első óra, találkozunk a “szőnyegen’!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s