A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Nyaralás, de okosan!

Hozzászólás

Emlékszik még valaki a ‘Főzőcske, de okosan” c. müsorra? A mai tizen- és huszonéves generáció biztosan nem 🙂 De nem ez az egyetlen, ami változik az életkorral. A nyaralás is az egyik olyan dolog, amely változik az életkorral. Emlékszem – és nem hiszem hogy sokat változott a helyzet – tinédzser és húszas éveinkben nem érdekelt semmi más, csak a bulizás. Beach, diszkó, piálás, csajozás. Most sem gondolom azt, hogy ez ne lett volna helyénvaló, hiszen fiatalon az ember kimerithetetlen energiákkal bir, és ezeket le kell vezetnie. Mégis most, 39 éves fejjel már sokkal inkább tudom értékelni az olyan időtöltést, amely ad valami pluszt is.

summer

Idén nyáron az a nagy szerencse ért, hogy Zsuzsival együtt a világ egyik legszebb helyén, egy igazán különleges helyen tölthetünk egy hetet, június 21-28-ig. Mallorca szigetén, egy csodálatosan felújitott XIII.századi villában fogunk lakni. Minden napot Hatha (Ashtanga Vinyasa) jógával kezdünk, de aki nem szeretne korán kelni, az csatlakozhat a délutáni, rövidebb Budokon jóga órához is. Fontos tudni, hogy a jóga nem kötelező program a nyaralás alatt, csupán egy lehetőség arra, hogy garantáltan jó testi és lelki kondicióban töltsük a napot.

budokon demo

Egyébként a nyaralás pont arról fog szólni mint máskor: strandolásról (akár a tengerparton, akár a villa kertjében található medence mellett), városnézésről, kirándulásról, finom ételekről (a villában Julia 5 csillagos főztje mindenkit elvarázsol). Aki családostól érkezik, annak a legjobb, hiszen amig az egyik szülő a gyerekekkel van, a másik jógázhat, és megforditva, igy mindenki azt csinálhatja, amit a legjobban szeret, és ez a nyaralás lényege! Komolyabb ivászatot sem tervezünk, de egy-két pohár bor könnyen lecsúszhat a vacsora mellé, vagy utána. Semmi sem lesz tiltott, vagy kötelező.

03

Fő szervezőnk, a magyar származású Fórizs Andi segit eligazodni a szigeten és a programok között, segit autót, robogót bérelni stb. Profi búvároktatóként is tevékenykedik, igy lehetőség nyilik kipróbálni a búvárkodást, illetve komplett könnyübúvár tanfolyamot is végezni a szigeten töltött hét alatt! Szinte biztosan ki fogjuk próbálni a SUP-ot is! Evezni és jógázni lehet ezeken az alkotmányokon, nem mindennapi élmény! Nyaralás, szórakozás és tanulás egyben, verhetetlen kombináció!

01

Ha szeretnétek velünk jönni és együtt nyaralni, jógázni velem és Zsuzsival, jelentkezni és a részvételt intézni Andival lehet, aki mindenben segit: utazás, szállás, info. (elképzelhető hogy magyarok részére lehet kapni valamennyi kedvezményt is, pl. ha valakinek sátorban is megfelel lakni a kertben, ezeket is Andival meg tudjátok beszélni, telefonon vagy SKYPE-on)

Találkozunk Mallorcán!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s