A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Yoga teachers community

Hozzászólás

Ez a bejegyzés elsősorban oktatóknak szól. Az évek során már sok jó tanár fordult meg nálunk aKözpontban hosszabb-rövidebb időre. Azzal, hogy aKözpont kapacitása a többszörösére nőtt, napi 24 órában reggeltől estig 3 terem tudja fogadni a gyakorlókat, időszerüvé teszi, hogy az szabad terem-időket felkináljuk olyan oktatóknak, akiknek már van kialakult órája, illetve aki még csak most szeretne csoportot felépiteni magának.

A központ 1920

Nem akarom hosszasan ecsetelni a hely kiválóságait: jó közlekedés az adott, és csak egy kommentet idéznék Dr.Indu Arora-tól, aki workshopot tartott nálunk: ‘if a space invites you to practice your practice, it is Yogic!! I highly recommend this space! I am so impressed that it is not artificially made yogic by Buddha statues, bells, incense etc but is raw, natural, simple and open!! Congratulations to all the people involved in creating this space and agreeing that simplicity is Yogic!’

Amit kinálunk az egyedülállóan jó ajánlat: főidőben (azaz 17.30-20.30, 21h időszakban) 90 perces óra 2500 Ft/alkalom. Reggeli illetve napközbeni időpontokban pedig még ennél is jobb árat kinálunk, megbeszélés szerint. Hétvégi vagy hosszabb Workshopokra is szintén szivesen és baráti áron tudunk helyet biztositani, forgatáshoz etc.

Érdeklődés esetén keressetek a 70 365 0815-ös telefonszámon, és ha tudjátok osszátok meg a lehetőséget azokkal, akit érdekelhet!
Namasté!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s