A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

új év, újdonságok aKözpontban!

Hozzászólás

Talán már láttátok, hogy megújult az arculatunk, modernizált logóval nyomulunk, amely egyesíti aKözpont és az Ashtanga jóga összetartozását. Az Ashtanga az a rendszer, amelyre a kezdetektől épült az oktatásunk, de emellett lesznek más jellegű órák is. A célkitűzésünk az, hogy mindenki, fizikai kondíciójára való tekintet nélkül – találjon magának kedvére való órát.

ashtanga joga 171730      futofilm

Mik a konkrét újdonságok?

– A jógaóra típusától független, de mindenki örömére szolgál a fűtött padló a Nagyteremben (a majdani Ganesha terem, amint beavatjuk Ganesha szobrát). A fűtést már teszteltük, és 110%-os a tetszési index, kiváltképp a zord téli időjárásban.

– Bővül az órarend a két teremben. Ennek különösen örülhetnek az óvodás korú, illetve a 6-9 éves gyerekek szülei, ők úgy tudnak eljönni jógázni, hogy a másik teremben a gyerekekkel párhuzamosan szintén képzett tanárok foglalkoznak! Kezdetben hétfőn és kedden lesznek ezek a párhuzamos órák, délután 5 és 6 órás kezdettel (a keddi január 29-től indul el)

– Új típusú óra az Ashtanga 60′, ezt elsősorban az elfoglalt, vagy kisebb kondícióval/gyakorlattal rendelkezőknek találtuk ki, illetve akkor is jól jöhet, ha aznap sűrű, zsúfolt naptáradba nem fér be egy 90-120 perces gyakorlás, de mégis szeretnél legalább egy rövidebbet gyakorolni. Egyelőre kedden és pénteken teszteljük ezt az órát, és ha népszerű lesz, akkor lehet más napokon is.

Mozgásterápiás jellegű, átmozgató Hatha jógaóra a másik új óratípus, amely kifejezetten a nyugati civilizációs tartásproblémák és helytelen mozgásminták ellensúlyozására illetve kijavítására szolgál. Nem kimerítő, nem dinamikus, de nagyon kellemes hatású 60 perces óra ez, hétfő és csütörtök délelőtt!

– Lesz természetesen 4 alkalmas bevezető tanfolyam, várhatóan február 4-i kezdéssel. Aki még nem Ashtangázott, vagy soha nem próbálta a jógát, azoknak ez a legjobb ugródeszka a jó induláshoz.

– Bővül az Oktatóképzések sora is: a 200 órás Ashtanga Oktatói mellett elsőként indul a terápiás megközelítésű 200 órás Hatha jóga oktató-képzés Balatincz Miklós vezetésével, amelyre még van néhány szabad hely, és január 26-án indul.

– És a már megszokott órákról se feledkezzünk el: minden hétköznap reggel lehet jönni gyakorolni Mysore óráinkra, itt annyi változás van, hogy hétfő és péntek reggel nem lesz igazítás, helyette közös gyakorlás van (vagyis csak az tud jönni aki tud már önállóan gyakorolni), kedd-szerda-csütörtök pedig a megszokott mysore óra lesz a jövőben is. A vezetett esti órák nem változtak, hétfőn, kedden, szerdán, és csütörtökön este is.

– Végül, de nem utolsósorban 2 angol nyelven tartott óránkra szeretném felhívni a figyelmet, amelyeket Svetlana tart. Hétfő 18h Power yoga flow (60 perc), Csütörtök 19h Ashtanga half Led óra.

Kérdés van? – info@akozpont.hu 😉

PS. készül az új weboldal is, http://www.akozpont.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s