A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Ki akar még dolgozni?

Hozzászólás

Úgy értem, magán. Azért jutott ez eszemben, mert látok egy olyan irányvonalat a jóga oktatásában, hogy minden de szinte MINDEN arra van kihegyezve, hogy nehogy a gyakorlónak nehéz legyen, neadjisten’ ki kelljen mozdulnia a komfort-zónájából, saját erőfeszitést beletenni a fejlődésébe.

Majd a tanár. Az megcsinálja hogy jó legyen neked. Hangfürdőztet. Illatos aromákkal ken be. Ajánl neked hónaljig húzható jóga-nadrágot, hogy trendi legyél. Lefotóz a telefonoddal ha kéred az ászanában.  Ne értsetek félre, ez mind rendben van, és elfogadom, ezek valóban jó dolgok, amennyiben.

Amennyiben az arányok nem fordulnak meg. Az étteremben, ha a diszités a tányéron lenne a nagyobb adag, maga a főétel pedig egy pár tetszetős morzsa a tányér szélén, meg egy csik kence elhúzva, mit szólnál?

A fő kérdés nem az, hogy milyen jóga-nadrágban és topban vagy lefotózva. A fő kérdés: hányszor gyakorolsz egy héten? Egyszer? Kétszer? Az is jobb a semminél, de ha mindennap gyakorolsz, legalább egy kicsit, legalább 15-20 percet. Az már valami. ALO nadrágban, vagy anélkül…;)

Chuck Miller

« It is said that at first, we must make an effort to practice, and we strive to become a yogi. When you become a yogi then everything you do is Yoga! » Chuck Miller

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s