A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Krumplisaláta

Újkrumpliból a legjobb, de a régi se rossz. Öntet: egy citrom leve bőségesen, 3x annyi olívaolaj, só, bors. Kis fehér balzsamecet mehet bele. Egy kis maréknyi kapribogyó. Bele a forró főtt felszeletelt krumpli, jól megforgatjuk, hogy átjárja az öntet. Rengeteg apróra vágott kaporral ízesítjük. Még fel lehet dobni egy kis mártással: tejföl (vagy creme-fraiche), némi citromlé, só, friss reszelt torma bele.
No comment.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s