A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Padlizsánkrém

A legjobb recept szerintem a következő: megsütjük a padlikat a sütőben maximális hőmérsékleten kb. 50 percig. Ha kihűlt, fa kaparóval kikaparjuk a belsejét, könnyen elválik a héjától. Ezután jön a só, bors, olívaolaj, Jamie Oliver ’szentháromsága’. Egy pici vörösborecet is kerülhet bele. Az alap kész van, lehet ízesíteni. Tegnap egy kis vörös pesto-val és tejföllel ütöttem fel, meg egy csipet csiliporral. Elég annyit mondanom róla, hogy elfogyott, az összes kenyérrel egyetemben…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s