A yogi's Blog

Pórffy Csaba jóga blogja

Ashtanga jóga tanfolyam a Monsoonban!

Hozzászólás


Tegnap kaptam egy bókot a múlt héten véget ért tanfolyam végzősei okán. Tényleg nem úgy mozogtak, mint aki még csak 3-4 alkalommal jógázott. Olyan szép, szabályos légzés volt az órán, amilyet utoljára David Swenson workshopján hallottam, mint egy metronóm. Ez az Ashtanga jóga titka, a légzés és mozgás összeolvasztása egy megszakítatlan áramlásba. Túl a harmadik tanfolyamon most már biztosan állíthatom, hogy sokkal kerekebb egész azoknak a gyakorlása, akik a tanfolyamon elmélyítették a gyakorlás ‘alkatrészeit’, rendre a légzést, a vinjászát, bandhákat. Ez a három a legfontosabb, még mielőtt akár egy ászanát is végrehajtanánk. Ha az egyes részletek a helyükre kerülnek, a gyakorlás magától áll össze egy folyamatos, mozgás közben végzett meditációvá.

A következő tanfolyamnak a Monsoon ad otthont, aki nem fért be, vagy elfoglaltsága miatt nem tudott jönni az előzőre, most itt az alkalom. A szokás szerint 4 estés tanfolyam alatt a teljesen kezdő szintről lépésről lépésre haladva eljutunk az önálló gyakorlás szintjére, amihez nyomtatott segédanyag is jár. A tanfolyam kezdő időpontja nov.16-a szerda este 19h, négy egymást követő héten. A alkalmas tanfolyam ára 8000 Ft, az első 10 jelentkező ráadásul 4000 Ft kedvezményt kap, ha 10 alkalmas bérletet szeretne vásárolni a tanfolyam után!
Jelentkezni a Monsoon recepción lehet: 36 20 484 09 03, (vonalas) 061 200 75 32 / info@monsoonyoga.hu

Ha valaki nem tud eljönni az egyik alkalommal, beiktatunk egy plusz napot amikor kérdéseket lehet feltenni ill. bepótolni a lemaradt részeket. Mindenkit szeretettel várok, találkozunk a jógaszőnyegen!

Hozzászólás